Kelas hari di hadir oleh Puan Ida dari Wangsa Maju. Lembut orangnya.
Kelas mula agak lewat jam 11.00 am seperti yang di janjikan.
Aida orang seni, jadi kerjatangan nya cantik walaupun baru pertama
kali belajar buat bunga..
Coklat yang dihasilkan pun menjadi cantik.. tak bermasalah...
Ini dia hasil choc ball cake dan biskut pistachios coklat yang
dihias dengan choc compound...
Insyallah pada kelas akan datang akan kak ita ajar membuat
popcake yang sekarang sedang hangat di perkatakan di pasaran.
Ini orangnya... Aida...
Aida sedang ketuk acuan coklat agar tak ada buih-buih angin
di dalamnya.. bila keluarkan coklat tak akan ada lubang2
Ini sessi tempering chocolate
Aida membuat inti ganache... inti2 yang lain telah sedia ..
1 comment:
akak kpe coklat 2 ari rasa pahit sedikit?
Post a Comment