berita harian. Tetapi gambar2 dalam blog ni dari kamera kak ita aje.
Insyallah gambar dan resepi dessert ni akan keluar dalam surat khabar
tersebut.
Terdahulu kita ada shooting di pejabat Utusan Malaysia sempena pelancaran
buku resepi baru... insyallah akan keluar dalam masa seminggu dua ni...

Puding Tapai koktail dengan sos kastad

Yang niiiiii.... Bubur Cha Cha Ramba Sekoteng.. macam2 ada didalamnya

Kak ita sedang di temuramah oleh wartawan bernama Sha aje kak ita panggil beliau.

Kena posing sikit dengan produk kak ita...

Saja posing nak tunjukkan pengukur trio yang kak ita guna untuk
kukus puding tapai tu..

Kak ita sedang mengacau bubur.. tapi dalam surat khabar hanya
keluar tangan aje.......... tak ada peluang nak glamour.. pemberita datang
untuk beberapa keluaran yang berkaitan dengan bidang yang kak ceburi

Persediaan sebelum memulakan aksi memasak

Sambil masak sambil berbual ....
No comments:
Post a Comment